Nieuws

04-04-18

Afgeleverd 2018

Afgeleverd

De afgelopen maanden zijn er een heleboel nieuwe machines klaargemaakt voor het nieuwe seizoen en afgeleverd bij hun nieuwe eigenaars.  Hieronder een deel van de geleverde tractoren, verreikers, machines en knikladers!

Giant knikladers

Een grote bestelling Giant knikladers is binnengekomen en de meeste zijn ondertussen afgeleverd bij hun eindgebruikers!  De veelzijdige machines kunnen in allerlei verschillende sectoren worden ingezet zoals landbouw, tuinbouw, industrie, grondverzet, boomkwekerijen,...

Wij hebben steeds machines op voorraad en stockbestellingen lopen om lange levertijden op te kunnen vangen.  Informeer naar de mogelijkheden!

TMR-Tractoren

De nieuwste generatie TMR-tractoren zijn reeds aan het werk.  TMR staat voor Tractor Mother Regulation en is een Europese richtlijn die fabrikanten van tractoren verplicht bepaalde veiligheidseisen te implementeren.  Dit omvat onder andere het afschermen van 'scherpe' randen, extra handgrepen bij opstap, extra schakelaars voor PTO-inschakeling en een dubbel hydraulische remleiding.  Verder zijn de nieuwe Case IH tractoren van de TMR-generatie te herkennen aan de nieuwe bestickering.

Optum 300 CVX - Magnum 380 CVX

Een CASE IH Magnum 380 CVX met 420pk maximaal vermogen is full option uitgevoerd en voorzien van Michelin 900/60R42 banden voor zeer zware omstandigheden.

De hefinrichting werd specifiek voorzien van een hydraulische hefarm en de trekhaken werden aangepast voor montage van zware werktuigen! 

Een nieuwe CASE IH Optum CVX 300 TMR klaar voor af te leveren op een loonbedrijf!

Deze krachtpatser is voorzien van fronthef, midmount ventielen, uitlaatrem, luchtremmen, comfort deluxe pakket met LED-verlichting, luchthoorns en LED-bar! 

Lemken Juwel ploegen

Enkele nieuwe Lemken ploegen werden in werking gesteld.  Compleet uitgevoerd met Duramaxx strokenristers met gekleefde weerhaken, hydraulische uniwiel en ondergronders.

Met de Lemken Flexpack kan het land in één werkgang zaaiklaar worden gelegd. Deze is compleet demonteerbaar.

Manitou NewAG

Nieuwe Manitou MLT 635-130 PS+ Classic afgeleverd van de compleet vernieuwde NewAG-serie.

Deze rijkelijk uitgevoerde Manitou in nieuwe kleuren heeft een hefvermogen van 3.5 ton en een hefhoogte van 6 meter.

De MLT635 beschikt over een 130 pk sterke Tier4F Deutz-motor met 6-traps automatische powershift transmissie, volledig nieuwe luxe-cabine, hydraulische snelwissel en ECS-drukontlastsysteem voor de toebehoren!

En nieuwe Manitou MLT625 klaarmaken met diverse toebehoren. Deze compacte verreiker maakt gebruik van een 75pk-sterke Kubota motor en hydrostatische transmissie.

Met onder andere een zware en compleet gegalvaniseerde Manitou borstelmachine met hydraulische bak en Agribis hydraulische schaaf, speciaal ontwikkeld voor het blootmaken van de voederkuil!