Nieuws

24-09-16

Maïs 2016

Winnaar Case IH BEST AFTERSALES TEAM

Dat wij service hoog in het vaandel dragen is al langer geweten.

Voor het tweede jaar op rij mogen wij deze prijs in ontvangst nemen!#service #topteam #aftersales


AFGELEVERD

Voor het komende maïsseizoen werden enkele nieuwe machines klaargemaakt en afgeleverd! Hieronder een greep uit de afleveringen.

Claas hakselaars

Loonbedrijf Guy Van Dyck neemt een nieuwe Claas Jaguar 950 in ontvangst met een 10-rijige Claas Orbis 750 maïsbek. De machine is voorzien van Dynamic Power motormanagement, bandendrukwisselsysteem, Autofill automatisch vulsysteem en MCC Multi-crop Corncracker.

Loonbedrijf Aernouts uit Loenhout hakselt dit jaar met een nieuwe Claas Jaguar 960 Tier 4i. Om de volle capaciteit van deze zware hakselaar te benutten is deze uitgerust met een 10-rijige Orbis 750 maïsbek met AutoContour.

De Jaguar staat op grote wielen in combinatie met het Claas bandendrukwisselsysteem. Verder is de machine voorzien van Dynamic Power motormanagement, AutoFill automatisch vulsysteem en Telematics.

Case 721F wiellader

Dit inkuilmonster van 15 ton heeft een 5-traps ZF-transmissie met Heavy Duty assen en is in te schrijven als landbouwvoertuig.

Deze 721F in loonwerkersuitvoering werd in de werkplaats voorzien van automatische smering, hydraulische snelwissel, extra LED-werklichten en zwaailampen, telescopische breedteborden, cardanbescherming en dubbelluchtwielen. Daarnaast werd een extra brandstoftank met elektrische pomp gemonteerd voor die lange dagen op de kuil!

Case IH tractoren

Er werden weer een heleboel nieuwe Case IH tractoren afgeleverd, waaronder de zwaarste in de reeks de Magnum 380 CVX met 435pk voor de industrie.  De tractor is compleet uitgevoerd met CVX-transmissie, compleet LED-pakket en Xenon verlichting, lederen luxe-interieur en banden van 900/60R42. In de werkplaats werd een Zuidberg fronthef van 5 ton opgebouwd.  

Enkele Puma en Maxxum CVX tractoren gaan aan het werk in het grondverzet, aan de overheid en in de landbouw!

Giant knikladers

De Giant-reeks bestaat uit een 30-tal modellen en zijn verkrijgbaar in alle maten en gewichten.   Neem contact op voor meer informatie of voor een demonstratie.  We hebben ook steeds machines op voorraad!