Nieuws

13-09-19

Mais 2019

Het maïsseizoen staat klaar en we zijn druk bezig geweest met afleveren van nieuwe tractoren en nieuwe machines.  Hieronder een greep uit de geleverde machines!  

Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina! 

Maisseizoen 2019

Het maïsseizoen 2019 staat om de hoek en in de Claas Jaguars worden volop omgebouwd in onze werkplaats en bij de klanten. 

Nieuwe CLAAS Lexion 750 TerraTrac geleverd en klaargezet op een loonbedrijf. De 440pk sterke Lexion met TerraTrac rupsonderstel en brede banden rijdt comfortabel 40 km/u en werd uitgerust met een plooibare C540 graancoupe. 

Een nieuwe Claas Orbis 600SD werd geleverd en is ondertussen al aan de slag.  De nieuwe SD-bekken hebben een nieuw basisframe, opklapmechanisme en aandrijfconcept. Voor een optimale aanpassing aan de haksellengte zijn meer toerentalcombinaties van invoertrommels en schijven mogelijk. Vernieuwde HD zaagmessen, schrapers en invoervingers zorgen voor een nog betere gewasstroom!

De Orbis 600 heeft 4 even grote maaischijven en is naast de Orbis 600SD nog steeds verkrijgbaar.

Tractoren

Een hele reeks nieuwe tractoren gaan aan het werk op verschillende landbouw-, grondverzet-, industrie-, loon- en tuinbouwbedrijven!  Een opvallende trend is de groeiende vraag voor CVX-transmissies.  De naam en faam die Case IH heeft verworven op vlak van variabele transmissies bewijst de populariteit van de tractoren.

In dat opzicht hebben Case IH en Steyr een nieuwe compacte CVX vario voorgesteld, de Case IH Vestrum CVX en de Steyr Expert CVT.  De compleet nieuwe compacte reeks CVT-tractoren is beschikbaar van 100-130pk in 4-cylinder. De reeks positioneert zich tussen de Multi/Luxxum en Profi/Maxxum.

Voor een extra goed zicht is de katalysator compleet weggewerkt onder de motorkap.  Standaard is de Expert CVT voorzien van de ergonomische bediening gekend uit de CVT/Puma en Magnum reeks. Optioneel is de vernieuwde Multicontroller II beschikbaar, gekend uit de Classic CVT.

Grondverzet

Ook voor kranen of grote en kleine knik- en wielladers kan u bij ons terecht! 

Het brede gamma van Tobroco Giant heeft voor iedere toepassing een geschikte machine. Enkele nieuwe Giants werden ingezet in de landbouw, tuinbouw en industrie.

Een nieuwe CASE Construction Equipment CX210D rupskraan werd afgeleverd op een loon- en grondbedrijf na een succesvolle demo. Rijkelijk uitgevoerd met o.a. triple-giek, hijslatten, automatische smering en Leica 3D-systeem!