Nieuws

19-03-20

Nieuws Maart

Service

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn blijven wij continu investeren in onze service-afdeling! Naast 2 nieuwe rolbruggen en een 700pk sterke PTO-testbank hebben wij nu ook onze service-bussen vernieuwd.

De 3 nieuwe service-bussen werden volledig ingericht om de meeste herstellingen ter plaatse of in het veld zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Verder zijn ze voorzien van de nodige signalisatie en veiligheidsvoorzieningen.

We wensen ons toppersoneel veel werkplezier met deze bussen!!

Nieuws

Heel wat machines zijn in onze werkplaats opgebouwd en klaargemaakt voor het voorjaar.  Hieronder een greep uit de geleverde machines!

Voor actuele informatie en dagelijkse updates, kijk op onze Facebook-Pagina!

Case IH tractoren

De Case IH Puma heeft zich weten bewijzen als een betrouwbare alleskunner.  Een heleboel nieuwe Puma tractoren zijn aan de slag gegaan in de landbouw, tuinbouw, grondverzet en industrie.  De nieuwe modellen maken gebruik van de laatste nieuwe Stage V motoren met strengste emissietechniek.  Informeer naar de lopende acties op dit model. 

In oktober zal de Puma leverbaar zijn met de nieuwe look en Optum-design.

Giant Stage V

Ook de Giant knikladers voldoen vanaf heden aan de nieuwste emissienorm.  De eerste Stage V machines met Kubota motoren zijn ondertussen uitgeleverd.  De typebenaming van alle machines is vernieuwd.  In de benaming is onmiddellijk het bedrijfsgewicht af te leiden.  Toevoeging 'Xtra' heeft betrekking op de giekuitvoering (verlaagd of standaard). 

Klik hier voor meer info.

Claas hooibouw

We hebben nog interessante acties lopen op nieuw hooibouwmaterieel, alsook demo-machines van seizoen 2019.  Dit zowel in Disco maaiers, Volto schudders als Liner ruggers.