Nieuws

23-04-17

Voorjaar 2017

Het voorjaar is in volle gang en we zijn druk bezig geweest met afleveren van nieuwe tractoren en nieuwe machines.  Hieronder een greep uit de geleverde machines!  

Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina! 

Amazone machines

Enkele nieuwe Amazone ZA-M strooiers werden klaargemaakt voor aflevering. 

Deze zeer kwalitatieve strooiers zijn onder andere voorzien van RVS-strooiinrichting, hydraulisch in te stellen limiters voor kantstrooien en verhoogsels met dekzeil!

2 nieuwe Amazone ED6000-2C 8-rijige zaaimachines werden klaargemaakt voor aflevering. De machines zijn uitgevoerd met brede wielen, contour zaaiaggregaten, individuele rijenschakeling en microgranulaatsysteem.  De automatische sectiecontrole werkt via Amazone GPS-switch en het RTK-VRS systeem op de nieuwe Puma CVX 200.

Tractoren

Een hele reeks nieuwe tractoren gaan aan het werk op verschillende landbouw-, grondverzet-, industrie-, loon- en tuinbouwbedrijven!  Een opvallende trend is de groeiende trend voor CVX-transmissies.  De naam en faam die Case IH heeft verworven op vlak van variabele transmissies bewijst de populariteit van de tractoren.

Adams Polendam NV neemt 2 nieuwe Case Puma tractoren in gebruik in combinatie met 2 nieuwe Record gronddumpers.  Beide dumpers zijn rijkelijk uitgevoerd met onder andere onderhoudsvrije hydraulische vering, automatisch smeersysteem, eigen hydraulisch systeem en bedrijfskleuren!

Een prachtige Case IH Optum 270 CVX wordt in combinatie met een rijkelijk uitgevoerde Ipsam Agriline Tridem ingezet op een landbouwbedrijf.  Het fenomenale rijcomfort en vermogen van de Optum maken dit de ideale transporttractor.

Enkele Case IH Puma CVX 165 werden uitgevoerd met voorladervoorbereiding die af-fabriek te verkrijgen is.  Samen met de Case IH - Stoll LRZ 160 wordt deze ruim inzetbare trekker nog polyvalenter. 

Knikladers

Ook voor grote of kleine knik- en wielladers kan u bij ons terecht! 

Onderstaande Case Construction Equipment 321F gaat aan het werk op een landbouwbedrijf. De 321f is uitgerust met brede banden, hydraulische snelwissel en Ride Control geveerde arm. In de High Speed uitvoering rijdt deze machine 35 km/u.

Het brede gamma van Tobroco Giant heeft voor iedere toepassing een geschikte machine. Enkele nieuwe Giants werden ingezet in de landbouw, tuinbouw en industrie.