Nieuws

08-07-16

Zomer 2016

De afgelopen weken zijn weer een hele reeks machines afgeleverd aan hun nieuwe eigenaars!  Hieronder een greep uit het prachtige materiaal.  Meer informatie op onze Facebookpagina!

Puma CVX Tier 4 final

De vernieuwde Puma CVX wordt zeer goed onthaald bij de klanten door hun goede rijcomfort.  De reeks is te krijgen in 2 klasses van 150-175 met korte wielbasis, en van 185-240 met lange wielbasis.  De meeste loonwerkers kiezen tegenwoordig ook voor RTK-GPS van Case IH, om tot 1cm nauwkeurig te kunnen werken.

Claas Jaguar Shredlage

We hebben de eerste Claas Jaguar met Shredlage Corncracker afgeleverd. Claas heeft de licentie verworven voor dit syteem.

SHREDLAGE wordt in de USA al op grote schaal toegepast voor het bewerken van silomaïs. Hiervoor wordt de maïs gehakseld op grote haksellengten van 26 tot 30 mm.

De corncracker-rollen met een speciale tegengesteld draaiende spiraalvormige groef verkleinen de stukjes kolf volledig en vermalen de korrels, om ze compleet te ontsluiten. Bovendien wordt het stengelmateriaal ook in lengterichting zeer goed ontrafeld en ontdaan van de bast door de speciale structuur van de rollen.

Case 821F & Manitou MRT 2150

Een zware Case 821F werd voorzien van brede banden, hydraulische snelwissel, automatische smering en de nodige breedteborden en lampen.  Deze zal voortaan de kuilen gaan verdichten op een loonbedrijf.

Een Manitou MRT 2150 Privilege roterende verreiker van 21m hoog met een aangepaste velkop met zaagblad werd geleverd op een bosbouwbedrijf.  Met deze velkop kan de klant sneller ter plaatsen komen, sneller werken en bovenal veiliger werken.