Nieuws

09-04-19

Voorjaar 2019

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Claas Hooibouw

Nieuwe Claas Hooibouw machines worden volop klaargezet en afgeleverd met het goede weer in de lucht.  Enkele Claas Disco tripplemaaiers staan klaar voor levering.  Een Claas Liner 3600 rugger met 4 rotoren heeft een maximale werkbreedte van 13.5 meter. De gekende harkkwaliteit van de Claas-ruggers maakt van deze Liner een echte capaciteitsmachine!! Uitgevoerd met brede banden, Claas Operator terminal en luchtremmen!

Case IH tractoren

Een heleboel mooie rooie tractoren zijn reeds in het werk gezet.  De Puma X serie wint aan populariteit door zijn interessante basisuitvoering en scherpe prijssetting.  Een echte landbouwtrekker met 19x6 semi-powershift transmissie, geveerde vooras, geveerde cabine en mechanische ventielen.

Voor een optimale bediening van een houtversnippercombinatie werd de binnenruimte van de cabine in een Optum 270 CVX in onze werkplaats vakkundig uitgebreid. De AFS700-touchscreen kreeg een vaste positie aan de zijraam en beschikt over camera-aansluiting.

Een maaicombinatie Optum 270 CVX en Claas Disco 9200C Contour triplemaaier werd opgehaald door een loonbedrijf.  Deze Optum is rijkelijk uitgevoerd met AFS, Axiobib-banden, LED-pakket, Dual Motion Grammer, Cesar beveiliging en motorrem. Met het FastSteer systeem stuurt de trekker helemaal om bij een halve stuurslag.  Verder werd de Optum in onze werkplaats vakkundig voorzien van een 2-toerige frontaftakas. Hiermee kan een lichtere snede gras aan 1000-ECO gemaaid worden.

Giant en Case CE

Ons gamma omvat de populaire compacte knikladers van Tobroco alsook de zware wielladers van het Case Contruction gamma. 

Een nieuwe Case 821G staat klaar voor aflevering bij een loon- en grondwerkbedrijf. Deze 18-tonse wiellader met 230PK overtuigt met zijn fenomenale duwkracht, efficiënte koeling, zuinige FPT-motor en compleet vernieuwde cabine. De 821 is rijkelijk uitgerust met onder andere 5-traps ZF bak, weeginstallatie, RVS uitlaat en loonwerkerspakket.

Dit pakket omvat een extra brandstoftank met elektrische pomp voor lange dagen op de kuil, LED schijnwerpers rondom, cardanbeschermplaat, telescopische breedteborden met verlichting en zwaailampen. De Case wielladers kunnen worden ingeschreven als landbouwvoertuig.

Wij hebben steeds Giant knikladers in stockbestelling, informeer naar de condities en levertijden.