Nieuws

13-12-18

Nieuws

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Trouw Karlijn & Jo

Vorige week zijn Karlijn Kemps & Jo Van Loco van de gelijknamige loonbedrijven in het huwelijksbootje gestapt! Zij werden naar de kerk begeleid door een indrukwekkende colonne van maar liefst 66 tractoren!!

Wij wensen het jonge koppel veel geluk en een prachtige toekomst samen!!! 

Case IH tractoren

Verder hebben we niet stilgezeten en zijn er weer een heleboel mooie rooie tractoren afgeleverd, waaronder enkele specials zoals de Quantum 100 CL met brede Nokian banden die wordt ingezet voor kilver- en nivelleringswerken. 

Een Quantum 80N met frontblad en AP Machinebouw en Leica systeem zal fietspaden en wegen gaan aanleggen.  De Farmall-reeks van Case IH is zeer breed inzetbaar, zo leverden wij deze maand Farmalls af in de industrie, tuinaanleg, op een manège en bij een overheidsinstelling!

Claas oogstmachines

De allereerste Claas Orbis 750 van het nieuwe model werd door ons in voorserie afgeleverd op een loonbedrijf.  Deze 10-rijige maïsbek is compleet opnieuw ontworpen en is te herkennen aan het nieuwe opklapmechanisme.  De bek vouwt dicht in slechts 15 seconden.  Messen en slijtdelen zijn verkrijgbaar in HD Premium voor een nog langere levensduur.  De nieuwe bek gaat vanaf 2019 in productie. 

Een Cargos 8400 werd in gebruik genomen op een loonbedrijf.  Bij deze échte dubbeldoelwagen met 36 kuub inhoud kan de graspick-up volledig en snel worden gedemonteerd voor gebruik in de maïsoogst. 40 dubbelzijdige messen met agressieve sneden aan beide zijden kunnen eenvoudig worden omgedraaid en verminderen stilstand!

Record Trailers

Enkele nieuwe Record Trailers werden afgeleverd waaronder 2 gronddumpers.  Uitgevoerd met luchtremmen, hydraulische dissel met K80.  Oerdegelijk onderstel en strakke afwerking.   Het uitgebreide gamma van Record omvat eveneens kleinere trailers en mestbrekers.

Giant knikladers - STOCK

We proberen altijd nieuwe machines van Giant op stock te hebben voor de snelle beslissers.  Informeer naar de stockvoorwaardes als u dit jaar nog een machine zoekt. 

Deze compacte alleskunners werden geleverd in de landbouw, tuinbouw, industrie en overheid!  Het uigebreide gamma toebehoren blijft groeien, net zoals het productgamma knikladers zelf.

Meer info: Tobroco Giant

Manitou NewAG

Het gamma landbouwverreikers van Manitou werd begin dit jaar compleet vernieuwd.  Wij leverden zopas 2 full option machines af met Vario-transmissie én in meest complete "Elite"-uitvoering.

Deze 140pk sterke verreikers met 40km/u Vario-transmissie hebben een dynamisch hefvermogen van 4,1 ton en tilt 6,9 meter hoog.

Enkele opties: Luxe 7" Vision-display, CRC mastvering, automatische wieluitlijning, lage frequentie Grammer, klimaatcontrole, LED-pakket, Intelligent Hydraulics, elektrische spiegels met verwarming, ECS drukontlasting, hydraulische snelwissel,...