Nieuws

24-07-20

Nieuws

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Frank 50

Onze technische specialist Frank mocht zopas 50 kaarsjes uitblazen en dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan.
 
We hebben hem op zijn verjaardag kunnen verrassen met de nodige versieringen en versnaperingen.
Voor ons is Frank 18 jaar geworden met 32 jaar ervaring!

We wensen hem een hele gelukkige verjaardag toe en nog vele jaren sleutelplezier!!! 
 

Nieuwe Case IH / Steyr tractoren

De eerste tractoren van de nieuwe Case IH Vestrum CVX en Steyr Expert CVT zijn ondertussen afgeleverd en aan het werk gegaan.  Deze nieuwe reeks met standaard CVT situeert zich tussen de Case IH Luxxum/Maxxum en de Steyr Kompakt/Profi en is verkrijgbaar van 100-120 pk.  Het compacte formaat wordt gecombineerd met de rijkelijke uitvoering van de hogere klasses.  Naar wens zijn de meeste afmetingen van cultuurwielen te monteren mits de nodige aanpassingen.
 
De Steyr Expert is optioneel te verkrijgen met een nieuwe Multicontroller die de meeste mensen al kennen vanuit de Steyr CVT Classic.

Giant knikladers

Een grote bestelling Giant knikladers is binnengekomen en ondertussen uitgeleverd.  De compacte knikladertjes van Nederlandse makelij zijn zeer populair door hun multifunctionele inzetbaarheid en kwalitatieve afwerking.  Ideaal geschikt voor tuinbouw, stratenmakers, bosbouw, tuinaanleg, landbouw, paardenmanèges en bouwsector.
 
Alle Giant knikladers voldoen aan de Stage V emissienorm en zijn daardoor volledig klaar voor de toekomst.
 
Wij hebben steeds stockmachines en demomachines beschikbaar.  Om lange levertijden te minimaliseren staan er ook steeds machines in stockbestelling.  Informeer naar de mogelijkheden!
 

Actiefoto's

In het voorjaar ontvingen wij mooie actiefoto's van klanten met hun nieuwe machines aan het werk.  Hebben jullie zelf leuke foto's, dan mag je die altijd doormailen of doorsturen!