Nieuws

12-04-22

Nieuws april 2022

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Steyr tractoren

De allereerste Steyr Impuls CVT van de laatste nieuwe generatie is geleverd voor onze demo-vloot. De nieuwe Impuls 6175 CVT heeft enkele nieuwigheden gekregen van de grotere Absolut CVT serie. De transmissie instellingen zijn onder andere uitgebreid. Deze trekkers zijn af fabriek voorzien van een pneumatisch geveerde cabine, wat samen met de geveerde vooras een uitstekend rijcomfort geeft.

We hebben de Steyr vloot nog verder uitgebreid met de aflevering van een Expert 4130 CVT en een full option Absolut CVT 6240.

Giant knikladers

De afgelopen weken zijn er weer diverse Giant knikladers afgeleverd aan klanten in verschillende sectoren. Voor elke klus is er een geschikte machine in het aanbod van Giant.

We leverden vijf stuks van het type G3500 Xtra in bedrijfskleuren aan een aannemingsbedrijf uit de regio. Deze krachtpatsers beschikken o.a. over 14 tons assen met elektronisch sperdifferentieel en een verlaagde Xtra-giek wat zorgt voor een extra kiplast. De knikladers zijn van alle gemakken voorzien om te presteren in allerhande werkzaamheden.

Joskin

Deze maand hebben we een Joskin “Black Edition” Cargo-Lift haakarm afgeleverd. De haakarm is uitgerust met een eigen hydraulisch systeem en hydro-tandem onderstel. Deze multifunctionele transportwagen komt uit de Advantage reeks van Joskin.

Tuin & Park

Een full option Iseki TH5370 is afgeleverd aan een gemeentedienst. Deze trekker gaat dienst doen als allround trekker voor maaiwerkzaamheden en inzet tijdens de winterdienst. De nieuwe stage V tractor heeft een originele Iseki luxe cabine en beschikt over een drietraps hydrostaat en cruise-control.

Een Amazone Profihopper 1250 zelfrijdende klepelmaaier is afgeleverd om aan de slag te gaan op een privé-domein. Deze professionele machine van topklasse kan doorheen het jaar worden ingezet voor maaien, mulchen, verticuteren, oprapen van bladeren en eikels, …

Lemken Azurit

Voor komend plantseizoen hebben wij een DEMO LEMKEN Azurit 10 en fronttank beschikbaar! De innovatieve maïszetter maakt gebruik van het unieke Lemken DeltaRow zaaiprincipe.  Er wordt gezaaid in 2 rijen per element - meststof wordt midden tussen de 2 rijen gelegd - elke plant krijgt 70% meer ruimte voor betere ontwikkeling van wortels en gewas - betere omzetting van stikstof.

Ook interesse in een demo? Contacteer ons!