Nieuws

02-08-22

Nieuws

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Case-IH tractoren

Een mooie reeks nieuwe tractoren gaan aan het werk op verschillende landbouw-, grondverzet-, industrie-, loon- en tuinbouwbedrijven! De Luxxum serie is een echte Oostenrijker en is de eerste van de nieuwe Stage V-generatie Luxxum. Een complete, luxueuze tractor met de uitrusting van de grote modellen met o.a. geveerde vooras en cabine, Multicontroller bediening en complete Stage V techniek onder de motorkap.

Giant G2200E

Met de G2200E introduceert TOBROCO-GIANT haar eerste elektrische wiellader. De G2200E combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De minishovel is ideaal voor het werken in gebouwen, tussen dieren of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

De G2200E is standaard uitgerust met een 260 Ah, 48V lithium-ion accu die de ruimte vult waar traditioneel de motor te vinden is. De machine regenereert energie bij het uitrollen. Sinds kort is er een zwaarder type beschikbaar, G2700E. Informeer voor de uitgebreide mogelijkheden!

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo biedt een ruim assortiment machines voor land- en tuinbouw, groenonderhoud, tuinaanleg en hobby. De afgelopen maanden hebben we een mooie reeks aan machines afgeleverd. Informeer naar de stockmachines!

BVL Van Lengerich

BVL Van Lengerich is een gekende Duitse producent van kwalitatieve voermengwagens, stroblazers, verdeelbakken en zelfrijders. Of u nu liever op een extern ladende of op een zelfladende voermengwagen vertrouwt, BvL heeft het passende product voor u. Informeer voor de uitgebreide mogelijkheden!