Nieuws

24-02-22

Nieuws februari 2022

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Case IH tractoren

De Case IH Puma-serie met 15 modellen met een vermogen van 140-240 pk is vernieuwd met een nieuw ontwerp en extra functies voor een beter bestuurderscomfort op de Puma 185-240-modellen. Net zoals voordien wordt de serie in twee onderscheidende lijnen verdeeld – de compacte ShortWheelBase Puma 140-175-modellen en de LongwheelBase Puma 185-240-tractoren.

TLS en Stronga haakarmen

De TLS equipment en Stronga haakarmen zijn prijs/kwaliteit onverslaanbaar. Er zijn recent weer enkele mooie exemplaren vertrokken richting aannemers. Deze haakarmen zijn leverbaar van 4 tot 30 ton en voor elk chassis hebben we een gepaste container of laadplatform in het assortiment. Tevens in verschillende kleuren leverbaar.

Informeer voor de uitgebreide mogelijkheden!

Joskin 

Enkele nieuwe Joskin trailers uit de 'ADVANTAGE' reeks zijn afgeleverd.  Joskin bouwt in deze reeks 25 identieke machines in serieproductie, rijkelijk uitgerust met populaire opties.  Deze worden aangeboden met extra korting en zijn snel beschikbaar!

Giant knikladers

We hebben weer een mooie reeks Giant knikladers afgeleverd.  De knikladers kenmerken zich door een compact design en sterke prestaties. Het bijhorende gamma toebehoren biedt en oplossing voor al u klussen.

We hebben steeds modellen en toebehoren op voorraad, informeer naar de mogelijkheden!

Lemken Azurit

Voor komend plantseizoen hebben wij een DEMO LEMKEN Azurit 10 met MicroHub microgranulaat en fronttank beschikbaar! De innovatieve maïszetter maakt gebruik van het unieke Lemken DeltaRow zaaiprincipe.  Er wordt gezaaid in 2 rijen per element - meststof wordt midden tussen de 2 rijen gelegd - elke plant krijgt 70% meer ruimte voor betere ontwikkeling van wortels en gewas - betere omzetting van stikstof.

Ook interesse in een demo? Contacteer ons!