Nieuws

14-11-20

Winteractie 2020

Voor actuele informatie en dagelijkse updates, kijk op onze Facebook-Pagina!

Winteractie

De jaarlijkse winteracties zijn van start gegaan! 

Laat uw machines nakijken en in orde zetten door onze specialisten en plan tijdig het onderhoud van uw Case IH, Steyr, Claas, Giant of Manitou in!

Bij iedere grote beurt ontvangt u een Case IH of Steyr vloermat. Onder deze klanten verloten wij 2 bureaustoelen! 

Maïs

Enkele nieuwe en gebruikte Claas Jaguar hakselaars zijn in het seizoen afgeleverd en hebben de nodige hectares achter de kiezen. 

De Orbis maïsbekken zijn vernieuwd in de BD en SD reeks en krijgen lovende reacties bij de gebruikers.  De nieuwe Orbis bekken hebben een volledig nieuw, compact en zeer snel opklapmechanisme. Een nog betere gewasstroom en Premium slijtdelen met de nieuwe “sikkelmessen”.

Een Claas Lexion 750 TerraTrac met geveerd 40km/u rupsonderstel klaar voor de korrelmaïs.  De pikdorser met 11.000 liter graantank heeft een 435pk sterke Mercedes-Benz motor en is voorzien van een Corio 8-75FC kolvenplukker.

Nieuw: Stronga en TLS

Nieuw in ons gamma zijn de haakarmen van TLS Equipment en Stronga.  Prijs/kwaliteit onverslaanbaar met topcomponenten en te krijgen van 7 tot 30 ton.  Keuze genoeg!  Informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen door de interessante prijzen!

Een Full Option Stronga 3-asser werd in het werk gezet, met Tridec onderstel, hydraulische dissel, BPW assen, michelin banden, Liftas, metallic paint, LED en Speed-Functie.  Met deze laatste functie wordt een bak onder de 20 seconden afgezet. 

Case IH Magnum AFS Connect

De nieuwe Magnum CVX AFS Connect 380 met 420pk boost werd eind vorig jaar voorgesteld en was bij ons te bewonderen. 
 
De Magnum AFS heeft een compleet nieuwe cabine met herontworpen Multicontroller en AFS1200 scherm.  Uniek aan dit concept zijn de oneindige instelmogelijkheden van de bediening.  Alle tractorfuncties kunnen aan vrije schakelaars worden toegewezen zodat iedere chauffeur alles naar zijn eigen voorkeur kan instellen. 

Nieuw: Norcar

Nieuw in ons gamma zijn de Finse telescoopladers van het merk Norcar.  Deze zeer compacte machines maken gebruik van een telescopische giek om nog hoger te kunnen heffen.  Het unieke scharnierpunt zorgt voor extra stabiliteit.  Alle machines zijn voorzien van Kubota motoren en worden aangedreven via wielmotoren.  De machines zijn uitermate geschikt voor het aandrijven van hydraulische toebehoren en zijn daarvoor uitgerust met 2 hydraulische pompen.

Voorraad

Onze voorraad is uitgebreid met enkele mooie occasie tractoren en jong gebruikt hooibouwmateriaal.  Verder zijn er enkele nieuwe Giants en Norcars op stock gekomen. 

Bent u op zoek naar een andere machine of materiaal dan zoeken wij graag samen naar een oplossing, zowel nieuw als gebruikt!