Nieuws

24-07-21

Zomer 2021

Sneller op de hoogte zijn?
Klik hier voor onze Facebook-pagina!

Case IH / Steyr tractoren

Case IH heeft de Puma-Reeks volledig vernieuwd.  De ShortWheelBase van 150 tot 175 werd eind vorig jaar al vernieuwd, nu is de LongWheelBase 185 tot 240 aan de beurt.  De eerste exemplaren zijn bij ons reeds gepasseerd.  Enkele van de laatste Puma's met 'oude neus' zijn klaargemaakt en afgeleverd.

De Steyr CVT is vernieuwd en heet nu de Absolut CVT.  Steyr wordt het Premium merk in onze groep en daarom bevat de Absolut enkele unieke features waaronder luchtgeveerde cabine.  De instelmogelijkheden van de transmissie zijn eveneens uitgebreid.

Servaes Servicewagen

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben we een volledig ingericht servicetrailer in dienst genomen met een complete smeerinrichting, persluchtinstallatie en oliehaspels.

Onderhoud kan zo efficiënt, snel en netjes worden uitgevoerd op uw bedrijf of op locatie.  Ideaal voor machines die niet op de openbare weg komen of voor klanten verder weg!

Ineens laten bestickeren in de huisstijl.

Claas Hooibouwmachines

Voor late beslissers hebben wij nog enkele Claas hooibouwmachines uit voorraad beschikbaar aan de 'oude prijzen'.  Informeer naar de mogelijkheden.

Een greep van de geleverd machines kan u hiernaast bekijken.

Claas Disco - Claas Volto - Claas Liner - Claas Cargos 

Joskin 

Enkele nieuwe Joskin trailers uit de 'ADVANTAGE' reeks zijn afgeleverd.  Joskin bouwt in deze reeks 25 identieke machines in serieproductie, rijkelijk uitgerust met populaire opties.  Deze worden aangeboden met extra korting en zijn snel beschikbaar!

Joskin Fertispace - Joskin Transcap - Joskin Cargo - Joskin Volumetra

Giant knikladers

Giant heeft zijn volledige gamma vernieuwd en uitgebreid.  Op die manier kunnen we voor iedere toepassing een gepaste machine samenstellen.   Zoals altijd hebben wij machines op voorraad en in demo. 

Informeer naar de voorwaardes en mogelijkheden!

Lemken Azurit

De eerste nieuwe Lemken Azurit met Solitair fronttank is afgeleverd op een loonbedrijf.  De innovatieve maïszetter maakt gebruik van het unieke Lemken DeltaRow zaaiprincipe.  Er wordt gezaaid in 2 rijen per element - meststof wordt midden tussen de 2 rijen gelegd - elke plant krijgt 70% meer ruimte voor betere ontwikkeling van wortels en gewas - betere omzetting van stikstof.

De eerste resultaten zijn zeer veelbelovend!